Składniki:
				
			- 1,5 piersi z kurczaka
 - 3 kajzerki
 - 4 jajka POLSKA KURKA
 - 1/2 szklanki mleka
 - 1/2 puszki kukurydzy NOTRE JARDIN
 - 250 g pieczarek
 - 1/2 czerwonej papryki
 - 1 cebula
 - 100 g żółtego sera LES CROISES
 - pęczek natki pietruszki
 - 100 g masła
 - 1 łyżeczka słodkiej papryki RUSTICA
 - 1/2 łyżeczki ostrej papryki RUSTICA
 - 1/2 łyżeczki majeranku
 - 1 łyżka sosu sojowego TABLES DU MONDE
 - sól
 - pieprz
 - oliwa z oliwek RUSTICA
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Cebulę pokroić w kostkę, pieczarki w plasterki, paprykę w kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek. Dodać cebulę, chwilę smażyć, dodać paprykę i pieczarki. Smażyć aż warzywa nabiorą ładnego koloru, a płyn odparuje. Kilka pieczarek odłożyć do dekoracji.
 - Bułki pokroić w kostkę. Masło rozpuścić i zalać nim kajzerki. Białka oddzielić od żółtek. Żółtka wymieszać z mlekiem i dodać do kajzerek. Dokładnie wymieszać. Dodać kurczaka pokrojonego w kostkę, cebulę, pieczarki i paprykę, odsączoną z zalewy kukurydzę, starty ser, posiekaną drobno natkę pietruszki, oraz przyprawy.
 - Białka ubić ze szczyptą soli na puszysta pianę. Pianę dodać do pozostałych składników i delikatnie wymieszać.
 - Masę przełożyć do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia. Wierzch udekorować plasterkami pieczarek. Przykryć folią i piec w temperaturze 180stopni przez około 1 godzinę.