Składniki:
				
			- 2 szklanki quinoa Bio Village (ugotowanej)
 - 2 łyżki oliwy z oliwek Rustica
 - 1 szklanka mrożonej marchewki z groszkiem
 - 3 łyżki sosu sojowego Tables Du Monde
 - 1 łyżeczka oleju sezamowego Bio Village
 - 2 jajka Wiodąca Marka
 - 2 garści posiekanego szczypiorku
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Na patelni podgrzać oliwę z oliwek. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę i chwilę podsmażać. Dodać odmrożoną marchewkę z groszkiem i podsmażać póki warzywa zmiękną, ale wciąż będą jędrne. Dodać ugotowaną quinoa, przyprawić sosem sojowym i olejem sezamowym, wymieszać. Warzywa przesunąć na jedną część patelni, dodać niewielką ilość oliwy i usmażyć jajka.
 - Przełożyć na talerze i posypać szczypiorkiem