Składniki:
				
			- 8 dużych pieczarek (portobello)
 - oliwa z oliwek RUSTICA
 - sól RUSTICA
 - pieprz RUSTICA
 - 1 puszka pomidorów NOTRE JARDIN
 - zioła prowansalskie RUSTICA
 - 1 liść laurowy RUSTICA
 - 6 ząbków czosnku
 - 1 łyżeczka cukru
 - 200 g szpinaku
 - gałka muszkatołowa
 - 150 g sera koziego LES CROISES
 - 2 łyżki masła LES CROISES
 - 1/2 małej cebuli
 - 1/2 szklanki bułki tartej
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Od pieczarek odkroić nóżki. Ułożyć pieczarki na kratce do pieczenia blaszkami do góry. Przyprawić solą i pieprzem, posmarować oliwą z oliwek. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni, pod ruszt z pieczarkami podłożyć blachę, bo może wyciekać z nich woda. Piec około 20 minut, aż grzyby będą miękkie.
 - Wodę która pojawi się na pieczarkach odlać, ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
 - Przygotować sos pomidorowy: 3 ząbki czosnku pokroić w cienkie plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, chwilę podsmażyć na niej czosnek, dodać pomidory z puszki, przyprawić solą, pieprzem, cukrem, ziołami prowansalskimi, dodać liść laurowy. Gotować aż sos zgęstnieje. Odstawić
 - Przygotować szpinak: 2 ząbki czosnku pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek, chwilę podsmażyć na niej czosnek, dodać szpinak, przyprawić, solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Smażyć aż szpinak zmniejszy swoją objętość. Odstawić.
 - Przygotować bułkę tartą: Cebulę pokroić bardzo drobno. 1 ząbek czosnku przecisnąć przez praskę. W garnuszku roztopić masło. Kiedy zacznie bulgotać dodać cebulę i odrobinę soli i podsmażać około 1 minuty. Następnie dodać bułkę tartą i czosnek i smażyć około 4 minut, mieszając co jakiś czas.
 - Kozi ser pokroić w plasterki. Każdy plasterek obtoczyć w przygotowanej wcześniej bułce.
 - Na pieczarki nałożyć sos pomidorowy, następnie szpinak i kozi ser obtoczony w bułce.
 - Piec około 15 minut w temperaturze 200 stopni.